Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kuinka toimii?

Kuinka toimii?

Tilauksen tekeminen aloitetaan kirjoittamalla etusivulle toimitusosoite (paikka johon tuotteet toimitetaan), jolloin kauppa listaa saatavilla olevat tuotteet. Tämän jälkeen valitaan haluttu tuote ja tarvittava määrä. Määrän arvioinnissa voi käyttää apuna laskuria, joka löytyy etusivun oikeasta laidasta.

Kirjautumista EI tarvita, mikäli et halua. Kirjautuminen mahdollistaa tilaukset jatkossa helpommin, kun kauppa muistaa sinut ja tietosi. Voimme lähettää tällöin sinulle myös mukavia uutisia esimerkiksi kampanjoiden merkeissä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Toimituspäivän voi valita itse, ensimmäinen mahdollinen päivä on toinen arkipäivä tilauspäivästä lukien. Toimitukset tapahtuvat arkisin, pääsääntöisesti kello 7.30-18.00 välisenä aikana. Toimituspäivä valitaan kalenterista ja järjestelmä näyttää vapaana olevat päivät vihreällä värillä. Mikäli päivittäinen tilausmäärä on ylittynyt nämä päivät näkyvät tummalla värillä ja näihin ei voi tehdä tilausta. Tilausta ei voi myöskään tehdä lauantaille, sunnuntaille tai pyhäpäiville. Toimituspäivän voi valita enintään puolen vuoden päähän tilauspäivästä.

HUOM! Poikkeuksena suursäkkituotteet, joissa toimitukset suoritetaan VIIKOTTAIN. Tarkemmat tiedot sivulla https://www.maa-aines.com/usein-kysyttya , kohta 5.

Tilauskaavakkeeseen on ilmoitettava puhelinnumero, josta kuljetusliike tavoittaa Sinut tai edustajasi (esim. perheenjäsen) toimituksen yhteydessä, jotta tuotteet puretaan oikeaan paikkaan. Tilaaminen edellyttää myös käytössä olevaa sähköpostiosoitetta, jonne järjestelmä lähettää vahvistusviestin. Vahvistusviestissä on tuotteet toimittavan kuljetusliikkeen yhteystiedot mahdollisia toimitukseen liittyviä muutoksia varten.

Toimitukset hoidetaan yhteistyöyritysten kuorma-autoilla valitsemanasi toimituspäivänä.